Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@16:08:58 GMT

دیدگاه مردم کشور‌های دیگر درباره ایران

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۱۵۱۸

دیدگاه مردم کشور‌های دیگر درباره ایران

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، ایران کشوری فوق العاده، با تاریخ و فرهنگ قوی و غذا‌های بسیار خوشمزه است که تاریخچه باستانی و قرن‌ها آداب و رسوم دارد. اما چه چیزی ایران را منحصر به فرد می‌کند؟ اگر دوست دارید نظر مردم سایر کشور‌ها را در این باره بدانید، این مطلب را بخوانید.

غذا

هیچ چیز با غذای ایرانی قابل مقایسه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غذای ایرانی ترکیبی از غذا‌های خاورمیانه‌ای، یونانی و هندی است. علاوه بر این ترکیب کاملی از همه چیز است و می‌توانید در یک وعده‌غذایی گوشت، برنج، حبوبات و سبزیجات را داشته باشید. ایرانی‌ها طرفدار گوشت هستند. اما از خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه هم لذت می‌برند؛ و معمولا بعد از غذا نوشیدنی مورد علاقه‌شان، یعنی چای سیاه می‌خورند.

همیشه جوان

ایران یکی از جوان‌ترین کشور‌های جهان است و ۷۰% از جمعیت ۸۰ میلیونی آن زیر ۳۰ سال هستن و جوانان ایرانی نسبت به سایر کشور‌های اسلامی از نظر سیاسی فعال ترند.

سرزمین آریایی‌ها

«ایران» به معنای «سرزمین آریایی‌ها» است. آریایی اصطلاحی است که توسط ایرانیان به عنوان یک برچسب قومی استفاده می‌شود. همچنین به عنوان یک مرجع زبانی، فرهنگی و مذهبی برای توصیف مردم ایران به کار می‌رود.

همچنین پایتخت ایران، تهران، به معنی «شیب گرم» است. در روز‌های گرم، دمای هوای آن به ۳۷ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ستاره داوود اسرارآمیز

گوگل ارث رازی را فاش کرد که حتی ایرانیان از آن خبر نداشتند. ستاره داوود روی بام فرودگاه بین المللی تهران که هیچکس نمی‌داند چه کسی آن را ساخته است، اما احتمالا قبل از انقلاب اسلامی بوده است. این نماد بی سر و صدا و پنهان همانجا مانده بود تا اینکه گوگل ارث در سال ۲۰۰۱ تصویر آن را منتشر کرد. دولت ایران دستور تخریب این علامت صهیونیستی را داد.

فرش ایرانی

هرچند فرش ایرانی پرواز نمی‌کند، اما طراحی و دوام و ساخت آن واقعا سحرآمیز است. ایرانی‌ها بیش از ۲۵۰۰ سال است که قالی می‌بافند. قالی ایرانی دومین صادرات بزرگ ایران بعد از نفت است. هرچند فرش ایرانی کامل و بی‌عیب‌و‌نقص به نظر می‌رسد. اما ایرانی‌ها معتقدند که فقط خداوند کامل است، بنابراین همیشه در هر قالی یک اشتباه کوچک عمدی وجود دارد.

تعارف

تعارف یکی از رسوم ایرانی است که رفتار مودبانه با دیگران به حساب می‌آید و نشان می‌دهد که شما حریص نیستید. طبق این رسم، باید دوبار چیزی را که به شما تعارف می‌کنند رد کنید و اگر یک بار دیگر تعارف کردند بپذیرید. اگر برای وعده غذایی به خانه یک ایرانی دعوت شدند و به شما غذا تعارف کردند، دوبار آن را رد کنید، حتی اگر گرسنه بودید؛ و منتظر تعارف سوم بمانید. نگران نباشید، آن‌ها حتما این کار را می‌کنند و گرسنه نخواهید ماند.

گربه پرشین

حتما می‌دانید که گربه پرشین در اصل ایرانی است. اما آیا می‌دانستید که این گربه‌ها در کوه‌های ایران زندگی می‌کردند؟ به همین دلیل مو‌های بلند و پرپشت ابریشمی دارند. از مو‌های این نژاد قدیمی برای مقابله با سرما در کوه‌های مرزی ایران استفاده می‌شده است. تاجران ایتالیایی اولین گربه ایرانی را در قرن هفدهم آوردند. امروزه این گربه یکی از محبوب‌ترین نژاد‌های گربه در جهان است.

تعطیلات در ایران

هرجا که سرسبزی و چمن باشد، یک ایرانی را در حال تفریح می‌بینید. ایرانی‌ها تعطیلات زیادی دارند. در واقع ایران، کشوری با بیشترین تعطیلات رسمی در جهان است و تعطیلات غیررسمی زیادی هم دارد. با این حال، بیشتر تعطیلات ایران مناسبت مذهبی دارند. آن‌ها تولد یا شهادت امامان شیعه را تعطیل می‌کنند. اما محاسبه این تعطیلات است، چون ایران از سه سیستم تقویم رسمی (تقویم قمری، شمسی و میلادی) استفاده می‌کند و بیشتر تعطیلات بر اساس تقویم قمری هستند. این زندگی را کمی پیچیده می‌کند، چون تعطیلات با تقویم شمسی مطابقت ندارند.

ماست

در ایران ماست برای همه چیز استفاده می‌شود. به عنوان غذا، محصول آرایشی و حتی دارو. ایرانیان معتقدند که ماست عمر را طولانی می‌کند، باعث خواب آلودگی می‌شود و خواص جادویی دارد و برای درمان زخم و آفتاب سوختگی به کار رود. ماست در خانه هر ایرانی دیده می‌شود.

بزرگترین فرش جهان

بزرگترین فرش دستباف جهان به اندازه زمین فوتبال است و در سال ۲۰۰۷ توسط شرکت فرش ایران بافته شده است. این فرش برای مسجد ابوظبی در امارات متحده عربی بافته شد. برای بافت این فرش، مجبور شدند آن را از هفت بخش جداگانه ببافند و به هم وصل کنند. این کار داخل مسجد انجام شد. اندازه دقیق این فرش ۵۶۳۰ مترمربع است. این فرش در اصل بزرگتر بود، اما قسمتی از آن حذف شد تا کاملا اندازه مسجد شود.

از پرشیا تا ایران

ایران زمان زیادی با نام پرشیا شناخته می‌شد. اما در سال ۱۹۳۵ شاه ایران طی اعلامیه‌ای رسمی از کشور‌های خارجی خواست در مکاتبات رسمی خود از واژه‌های پرشیا، پرس و پرسه به جای واژه ایران استفاده نکنند. نام رسمی ایران بعد از انقلاب به انقلاب اسلامی ایران تبدیل شد.

اینترنت ایران

ایران از سال ۲۰۱۲ کنترل بسیار شدیدی روی اینترنت دارد. بسیاری از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی فیلتر شدند. اما می‌توانید از فیلترشکن استفاده کنید. همچنین دولت اشاره می‌کند که اینترنت با سرعت و کیفیت بالا باهزینه کم در اختیار مردم خواهد گذاشت.

ستاره‌های فوتبال

فوتبال ورزش محبوب همه مردم ایران است و خیلی خوب فوتبال بازی می‌کنند. تیم ملی فوتبال ایران در پنج جام جهانی شرکت کرده و سه بار قهرمان آسیا شده است.

فرهنگ در همه جا

قرن‌ها فرهنگ ایرانی در همه جا دیده می‌شود. فرهنگ ایرانی حق زیادی به گردن دنیای شعر و هنر دارد. برخی از زیباترین اشعار تاریخ توسط شاعران پارسی مثل سعدی، حافظ و فردوسی خلق شده اند. شاعران مدرن بزرگی هم در ایران وجود دارند، به خصوص وقتی با موسیقی کلاسیک ایرانی اجرا می‌شوند.

میراث یونسکو

ایران ۲۳ سایت میراث جهانی یونسکو دارد. ایران یکی ازقدیمی‌ترین تمدن‌های جهان است؛ بنابراین جای تعجب نیست که مکان‌های تاریخی باشکوهی مثل تخت جمشید داشته باشد. جا‌هایی مثل بازار، سیستم آب انبار‌های قدیمی و کاخ‌ها جزء میراث یونسکو هستند.

شام خوردن

اگر شانس رفتن به یک خانه ایرانی سنتی را برای شام داشته باشید، از اینکه روی زمین بنشینید تعجب نکنید. شام خوردن روی زمین در ایران عادی است، به خصوص وقتی خانواده بزرگی باشید. ایرانی‌ها فقط با دست راست خود غذا می‌خورند. یادتان باش که باید صبر کنید تا به شما بگویند کجا بنشینید. همچنین باید سعی کنید از همه چیز امتحان کنید، پس با معده خالی بروید.

کراوات

ایرانیان کراوات را نماد تمدن غربی می‌دانند. این نگرش از زمان انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ به وجود آمذ. هیچکس با کراوات به مصاحبه کاری نمی‌رود. دولت معتقد است که پوشش اسلامی هیچ تمایز طبقاتی و قومی ندارد. زنان و دختران هم از ۹ سالگی باید حجاب را رعایت کنند و پوشش سر داشته باشند. گردشگران هم استثنا نیستند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دیدگاه مردم درباره ایران غذا همیشه جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به قلب سریلانکا

آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته در دومین مقصد از سفر به کشورهای غرب و جنوب آسیا، به دعوت رئیس جمهور سریلانکا وارد این کشور شد. این اولین سفر رئیس جمهور ایران به سریلانکا از سال ۱۳۸۷ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته در دومین مقصد از سفر به کشورهای غرب و جنوب آسیا، به دعوت رئیس جمهور سریلانکا وارد این کشور شد. این اولین سفر رئیس جمهور ایران به سریلانکا از سال ۱۳۸۷ است.

رئیس جمهور کشورمان در بدو ورود مورد استقبال رسمی نخست‌وزیر سریلانکا قرار گرفت و در نخستین گام این سفر، ابَرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» که به همت متخصصان ایرانی ساخته شده است، با حضور آیت‌الله رئیسی به صورت رسمی افتتاح شد؛ پروژه‌هایی که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران شناخته می‌شوند. ایران در گذشته در پروژه‌های دفاعی با سریلانکا همکاری کرده و در حال حاضر نیز در صدور خدمات فنی و مهندسی (پروژه انتقال آب و تولید برق) به سریلانکا کمک می‌کند. صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران و اجرای چنین پروژه عظیمی که ۵۰۰ میلیون دلار هزینه داشته است، در شرایطی صورت گرفت که آمریکا و غرب، مدعی تحریم اقتصاد ایران هستند.

ابر پروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است؛ پروژه‌ای که فرایند ساخت، نظارت و مشاوره آن کاملاً از سوی شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار از سوی دولت سریلانکا تأمین شده است.

آیت‌الله رئیسی در این مراسم، بهره‌برداری از این ابر پروژه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست و گفت: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب، نماد تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

آیت‌الله رئیسی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

رئیس جمهور سریلانکا هم در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار کرد: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید. «رانیل ویکرمسینگه» با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید.

مقامات عالی ایران و سریلانکا پس از برگزاری نشست مشترک هیأت‌های عالی‌رتبه دو کشور، ۵ سند همکاری در حوزه‌های مختلف امضا کردند. «همکاری‌های فرهنگی، علمی، فنی، رسانه‌های گروهی و ورزش و جوانان»، «همکاری میان کتابخانه‌های ملی دو کشور»، «همکاری اتاق تعاون ایران و شورای ملی تعاون سریلانکا»، «همکاری‌های رسانه‌ای و جهانگردی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و وزارت رسانه، جهانگردی و هواپیمایی سریلانکا» و «همکاری در زمینه صنعت فیلم بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و شرکت ملی فیلم سریلانکا» اسنادی است که از سوی مقامات دو کشور و با حضور آیت‌الله رئیسی و رانیل ویکرماسینگه امضا شد.

لازم به ذکر است که اقتصاد سریلانکا عمدتاً بر بخش‌های کشاورزی، خدمات و صنایع سبک استوار است. چای، پوشاک، کائوچو، محصولات حاصل از نارگیل، سنگ‌های قیمتی و جواهرآلات از اقلام عمده صادراتی این کشور به شمار می‌آید. واردات عمده سریلانکا شامل نفت، کالاهای مصرفی، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، مواد غذایی و خودرو می‌شود.

این کشور، اقتصادی ترکیبی را داراست که در آن بخش خصوصی و دولتی در فرآیند تولید نقش دارند. یکی از صنایع در حال رشد و توسعه در این کشور صنعت گردشگری است. درآمد این کشور از محل گردشگری در سال ۲۰۲۳ بیش از ۲ میلیارد دلار بود که در مقایسه با سال قبل افزایش قابل توجه و تقریباً دو برابری را تجربه کرده بود.

سریلانکا با پیش بینی افزایش گردشگران ایرانی در این کشور، مجوز پروازهای ماهان ایر بین دو کشور را صادر کرده است. در سال ۲۰۲۲، ایران در بین کشورهایی که بیشترین ورود گردشگر بین‌المللی به سریلانکا را داشتند، رتبه ۲۷ را به خود اختصاص داد و رشد قابل توجهی را نسبت به سال ۲۰۲۱ تجربه کرد. تا ژوئن ۲۰۲۳، سریلانکا پذیرای ۵۹۷۳ گردشگر ایرانی بود.

روابط دیپلماتیک بین ایران و سریلانکا از سال ۱۹۶۱ از طریق سفارت این کشور در اسلام‌آباد پاکستان شروع شد تا اینکه در سال ۱۹۹۰ سفارت سریلانکا در تهران افتتاح شد. تهران نمایندگی خود را در سال ۱۹۷۵ در کلمبو باز کرد.

سریلانکا و ایران در سازمان ملل متحد و آژانس‌های وابسته به آن همکاری نزدیکی داشته‌اند و در مورد موضوعات مورد علاقه مشترک حمایت متقابل ارائه کرده‌اند. هر دو کشور اعضای سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)، جنبش عدم تعهد (NAM) و اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای حاشیه اقیانوس هند (IORA) هستند.

کد خبر 747717

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • دیدگاه مکاتب فلسفه یونانی درباره سعادت انسان
  • برای افزایش تعطیلات هفتگی کار کارشناسی نشده است
  • سفر به قلب سریلانکا