Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبلیغ محصولات و خدمات غیرمجاز در رسانه های ارتباط جمعی داخلی، بین المللی و فضای مجازی، با رای نمایندگان مجلس، ممنوع شد.

 نمایندگان مردم در ابتدای جلسه علنی امروز خانه ملت به منظور تامین نظر شورای نگهبان درخصوص گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره طرح ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت در رسانه های ارتباط جمعی داخلی و بین المللی در فضاهای مجازی را اصلاح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صداوسیما،براین اساس در ماده یک این طرح آمده است: ارایه هرگونه اطلاعات نادرست و تبلیغ خلاف واقع که نوعا موجب گمراهی و فریب مخاطب شود به هر طریق از جمله رسانه های داخلی و خارجی و یا فضای مجازی درباره آثار مصرف مواد و فرآورده های دارویی، خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، گیاهی، طبیعی، مکمل و همچنین تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی و هرگونه خدمات سلامت ممنوع است و مرتکب، به حبس یا جزای نقدی درجه 6 و محرومیت از فعالیت شغلی و اجتماعی مرتبط برای 2 تا 5 سال محکوم می شود در صورتی که به مصرف کننده خسارتی وارد شود علاوه بر جبران آن معادل 2 تا 5 برابر خسارت وارده به عنوان جزای نقدی به مجازات مذکور اضافه می شود.

همچنین در تبصره یک این ماده آمده است: مصادیق اطلاعات نادرست و تبلیغ خلاف واقع عبارتند از؛ اطلاعات یا ادعاهای اثبات نشده یا تاییدنشده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره روش فرآوری، تولید، نامگذاری تجاری، خواص، ترکیب، منشاء سودمندی، ارزش غذایی، روش درمانی? و خدمات، آثار و منافع ناشی از ارایه خدمات یا درمان یا دارابودن گواهی یا مجوز از مراجع داخلی یا خارجی درخصوص کالاها و خدمات موضوع این قانون.

تبصره 2 - انتشار تبلیغات موضوع این قانون از سوی رسانه های جمعی موجب محکومیت مدیرمسئول در رسانه های چاپی یا مسئول ذیربط در سایر رسانه ها به مجازات مندرج در این قانون می باشد.

الزام به جبران خسارات شامل مواردی که ورود آسیب منتسب به تبلیغ کننده نیست، نمی گردد.

پزشکیان: ​ایران در صف مقدم مبارزه با تروریست های داعشی بود

نائب رئیس مجلس با تبریک پیروزی نیروهای اسلام بر داعش گفت:​ ایران در صف مقدم مبارزه با تروریست های داعش بود و ما این پیروزی را مدیون شهدای حرم و کسانی هستیم که در مقابل تروریست ها ایستادند.

مسعود پزشکیان در ابتدای جلسه علنی امروز خانه و ملت و در پاسخ به تذکر نماینده ارومیه در مجلس مبنی بر ضرورت تبریک پیروزی نیروهای اسلام بر کفر (داعش ) از سوی رئیس جلسه علنی تصریح کرد: قرار است در این خصوص بیانیه ای از سوی همه نمایندگان امضا شود.

وی افزود: این پیروزی دستاوردی بزرگ در مقابله با توطئه های آمریکا و قدرت های سلطه طلب در منطقه است که امیدوار بودند با این اقدامات بتوانند جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه را وادار به عقب نشینی کنند .

نائب رئیس مجلس خاطر نشان کرد: کاری که عزیزان نیروی قدس سپاه ما و کشورهای عراق و سوریه برای دفاع از سرزمین خود انجام دادند کاری بسیار خوب بود و همچنین ابلاغ سیاست های مقام معظم رهبری در این زمینه که از روز اول در مقابل این توطئه ایستادند نیز قابل قدردانی است.

پزشکیان ادامه داد: همچنین کارهایی که سردار بزرگ قاسم سلیمانی به کمک نیروهای مسلح انجام دادند کاری پر ارزش و قابل قدردانی است که ما باید آن را گرامی می داریم.

وی گفت: این پیروزی مبارزه ای در مقابل تروریسم بود که در حقیقت ایران در صف مقدم آن قرار گرفت.

او اضافه کرد: ما مدیون شهدای حرم و همه کسانی هستیم که در مقابل شیطنت های آمریکا و قدرت های سلطه طلب که دم از دموکراسی و آزادی و مبارزه با تروریسم می زدند، ایستادند .

نائب رئیس مجلس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران توانست با تمامی قوا به کشورهایی که قربانی تروریسم بودند کمک کند و با قدرت پیروز شدند .

مسعود پزشکیان در پایان گفت: این پیروزی را به رهبر معظم انقلاب، سردار قاسم سلیمانی،​ مردم کشورهای عراق، سوریه و همه رزمندگان اسلام تبریک می گوییم.

مجلس با یک فوریت بررسی طرح اصلاح تعطیلات رسمی موافقت کرد

در ادامه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طرح قانونی اصلاح تعطیلات رسمی با قید یک فوریت در صحن علنی به بحث و بررسی گذاشته شد ­که قید یک ­فوریت بررسی آن تصویب شد.

در صورت تصویب نهایی این طرح، تعطیلی روز هشتم ربیع الاول از فهرست تعطیلات رسمی حذف می شود.

این طرح که با امضای 23 نفر از نمایندگان در صحن علنی تصویب شد، در جلسات آینده مجلس به بررسی نهایی گذاشته خواهد شد.

 تصویب لایحه موافقتنامه تأسیس دالان حمل و نقل و گذر بین‌المللی مابین ایران، افغانستان و هند

نمایندگان مردم در خانه ملت، لایحه موافقتنامه تأسیس دالان حمل و نقل و گذر بین‌المللی بین دولت‌های جمهوری اسلامی ایران، جمهوری اسلامی افغانستان و جمهوری هند را تصویب کردند.

نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، یکم آذر) مجلس شورای اسلامی با لایحه موافقتنامه تأسیس دالان حمل و نقل و گذر بین‌المللی بین دولت‌های جمهوری اسلامی ایران، جمهوری اسلامی افغانستان و جمهوری هند را با 163 رأی موافق، یک رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر در جلسه تصویب کردند.

ماده واحده این لایحه بدین شرح است: موافقتنامه تأسیس دالان حمل و نقل و گذر بین‌المللی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی افغانستان و جمهوری هند (موافقتنامه چابهار) مشتمل بر یک مقدمه و 15 ماده به شرح پیوست تصویب و اجازه تسلیم اسناد آن داده می‌شود.

همچنین در تبصره این لایحه نیز آمده است: رعایت اصل یکصد و سی و نهم (139) قانون اساسی در ارجاع به داوری موضوع بند (3) ماده (11) و رعایت اصل هفتاد و هفت (77) قانون اساسی در خصوص مواد (9) و (14) این موافقتنامه الزامی است.

ساماندهی زندانیان با قید یک فوریت در مجلس بررسی می شود

مجلس شورای اسلامی طرح ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها را با قید یک فوریت بررسی می کند.

نمایندگان مردم در جلسه علنی امروز خانه ملت به طرح یک فوریتی ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها رای مثبت دادند.

در مقدمه این طرح آمده است که کاهش جمعیت کیفری زندان ها یکی از سیاست های اصولی ابلاغی مقام معظم رهبری است که اثر منفی حضور در زندان برای زندانی و خانواده تبعات اقتصادی و اجتماعی بالایی دارد.

ایجاد الزامات قانونی برای قوه قضاییه و قضات و رسیدگی به پرونده ها و صدور قرار احکام در مراحل مختلف رسیدگی می تواند به تصحیح وضعیت نابسامان موجود و کاهش تعداد زندانیان منجر شود.

بر این اساس این طرح در راستای اجرای سیاست های کلی قضایی در زمینه حبس زدایی، طرح ساماندهی و کاهش جمعیت کیفری زندان ها در راستای جلوگیری از صدور قرارها و احکام قضایی بی رویه تهیه شده است.

خبرهای تکمیلی متعاقبا ارسال خواهد شد...

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد

رئیس جمهور با اشاره به اینکه سفر به پاکستان و سریلانکا از قبل برنامه‌ریزی شده بود، گفت: برگزاری سفر در این مقطع این پیام را به منطقه و جهان داد که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند

به گزارش مشرق، ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت و گویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر اظهار داشت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: با وجود برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

آیت الله رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

وی با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد.

رئیس جمهور ادامه داد: همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی - مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیس جمهور با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

آیت الله رئیسی همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مساله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود.

وی خاطرنشان کرد: منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

رئیس جمهور اسلامی ایران در اولین سفر خارجی خود در سال جدید سوم و چهارم اردیبهشت ماه به پاکستان سفر کرد.

آیت الله رئیسی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس آیت‌الله رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از رئیس جمهور اسلامی ایران استقبال کرد. پس از آن دیدارهای دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور آیت الله رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهمنامه همکاری نیز امضا کردند.

آیت الله رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

دیدار روسای مجالس سنا و ملی پاکستان، فرمانده ارتش این کشور با رئیس جمهور و برگزاری نشست صمیمانه با نخبگان و اندیشمندان پاکستانی از دیگر برنامه‌های اولین روز از سفر آیت الله رئیسی بود.

رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

آیت الله رئیسی همچنین پنجم اردیبهشت ماه به سریلانکا سفر کرد و در بدو ورود به محل اجرای طرح چند منظوره سد، نیروگاه و تونل انتقال آب «اویااوما» رفت و به اتفاق همتای سریلانکایی این پروژه را که یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی-مهندسی جمهوری اسلامی ایران بود، افتتاح کردند.

وی سپس به کلمبو پایتخت سریلانکا رفت و در کاخ ریاست جمهوری مورد استقبال رسمی همتای سریلانکایی خود قرار گرفت و پس از برگزاری دیدار دوجانبه، به اتفاق یکدیگر نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور را برگزار کردند و پس از حضور در مراسم امضای پنج سند همکاری از سوی مقامات دو کشور در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و توافقات خود را تشریح کردند.

رئیس جمهور در جریان این سفر همچنین در مسجد جامع «کالیپتی» کلمبو حضور یافت و با نمازگزاران این مسجد دیدار و گفت وگو کرد و پس از سفر رسمی و پرکار یک روزه به سریلانکا، صبح امروز - ششم اردیبهشت ماه - به کشور بازگشت.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • امضای 5 سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا